Gefilterd waterkraan

gefilterd waterGefilterd water uit de kranen van Franke is te vergelijken met bronwater. Het gezuiverd water heeft een zachte smaak en zorgt ervoor dat mineralen behouden blijven. Tegelijkertijd worden onzuiverheden uit het water gefilterd. Hierdoor stroomt er uit jouw gefilterd waterkraan puur water waar je nog meer van kan genieten.

Waarom een gefilterd waterkraan?

In Nederland is kraanwater absoluut veilig en voldoet het aan strenge eisen. Toch bevat het kraanwater in Nederland meer onzuiverheden dan je zou verwachten. Het Pro M filter haalt te grote hoeveelheden schadelijke stoffen zoals hormonen, medicijnresten en chlorides uit het water en verbetert het de smaak en geur van water. Je hebt oog voor het milieu en gunt jezelf een beste met een gezonde leefstijl. Dus geen flessen water voor jou maar direct gezuiverd uit je kraan. Wist je dat produceren van een 1,5 liter fles bronwater er 3 liter schoonwater wordt gebruikt? Met het gezuiverde water uit de Franke kraan is 3 liter ook echt 3 liter puur water.

Niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze kraansystemen.

Dankzij het Pro M filter blijft het kraansysteem in optimale conditie. Daarnaast geeft direct gefilterd water uit jouw kraan meer voordelen, zoals het beschermen van jouw espressomachine. Gezuiverd water beschermt verschillende onderdelen tegen kalkaanslag, maar zorgt volgens de koffie experts ook voor het beste kopje koffie. Daarnaast profiteren je stoomoven, strijkijzer of andere dure apparaten die met kraanwater worden gevuld zullen van de waterkwaliteit van het Pro M filter.

gefilterd waterkraan

Pro M filter voor de gefilterd waterkraan

Het Pro M filter is een zeer geavanceerd onderdeel van onze systemen. Via zevenvoudige zuivering wordt het water optimaal gefilterd, zodat je zorgeloos en heerlijk kunt genieten. Het verlaagt de hardheid in het water door de kalk te neutraliseren, waardoor jouw apparaten een langere levensduur hebben. Tegelijkertijd blijft het energieverbruik gelijk, dus is het duurzamer zonder extra energiekosten. De filter gaat voor 1.700 liter water mee, hierna moet deze vervangen worden. Een nieuwe Pro M Filter kan je eenvoudig in de webshop bestellen.

De gefilterd waterkraan is er in twee verschillende series:

Perfect4:

Koud-warm-kokend-gezuiverd

Perfect6:

Koud-warm-kokend-gezuiverd-gekoeld-bruisend