6 in 1 kraan

Bruisend, gefilterd, gekoeld, kokend, koud- en warm water. Allemaal uit een kraan bij de Perfect6 serie van Franke. Deze kraan van Franke zorgt voor ultieme genieten in jouw keuken. Water is niet meer gewoon water, water wordt een onderdeel van jouw dagelijks leven. Met de kraan kom je er ook achter hoe gemakkelijk en gevarieerd water drinken kan zijn. En niet geheel onbelangrijk: De 6 in 1 kraan van Franke is ook een hele milieubewuste keuze. Zo hoef je nooit meer naar de supermarkt voor flessen bruisend water, maar heb je dit binnen een handomdraai uit jouw kraan. Daarnaast zijn de aangesloten boilers zeer duurzaam, dagelijks verbruiken de boilers ongeveer 0,10 euro, dankzij het hoogwaardige isolatiemateriaal en de standaard meegeleverde Pro M Filter.

3 in 1 kraan

Perfect6 serie

De Perfect6 serie is in vier verschillende kleuren te verkrijgen; RVS-look, industrieel zwart, industrieel koper en industrieel goud. De bediening van de Perfect6 serie gaat zeer eenvoudig via de elektronische touch bediening. Draai tot je de juiste kleur hebt die bij jouw gewenste water past en druk nogmaals om het water te laten stromen. Wil je een grote hoeveelheid? Druk dan dubbel op de knop. Door nogmaals te drukken wanneer het water stroomt, stopt het water.

Bruisend water met de 6 in 1 kraan.

De 6 in 1 kraan heeft naast kokend, gefilterd en gekoeld water ook een bruisend waterfunctie. Het bruisende water is rechtstreeks afkomstig vanuit de Sparq boiler. Hierin zit een geïntegreerde koolzuurcilinder die goed is voor 100 liter gekoeld bruisend water. Wanneer deze op is, kan de cilinder eenvoudig worden vervangen door een nieuwe koolzuurcilinder. Zo kan je altijd genieten van jouw gekoeld glas sprankelend water.

Perfect6 serie:

 Franke kokend waterkraan logoGekoeld waterkraan logogefilterd waterkraan logobruisend waterkraan logo

Koud-warm-kokend-gekoeld-gefilterd-bruisend