Instructievideo’s

Met deze video’s leggen we graag uit hoe je sommige instructies moet uitvoeren, zodat weer snel van je kokend watersysteem kan genieten. Kom je er niet uit, neem dan contact op met de klantenservice.

Resetten van de Combi s/xl boiler

Deze instructie kun je gebruiken wanneer er een storing in je boiler is opgetreden. Is het probleem niet verholpen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ecomodus van de boiler in- en uitschakelen

Met deze functie wordt de boiler voor een periode van 6 uur op stand-by gezet. Zo kun je bijvoorbeeld in de nachtelijke uren energie besparen. Met deze instructie kun je de ecomodus in- of uitschakelen.

Vervanging filter met snelle reset

Kleurt/knippert de LED-knop van je boiler geel dan betekent dit dat je het Pro M filter moet vervangen. Via deze instructie leggen we je uit hoe je dit moet doen.

Uitgebreide reset filtertimer

Moet je de filtertimer voor het eerste instellen, of is je situatie veranderd? Volg dan deze instructie voor het juist instellen van de timer.

Filtertimer uitschakelen

Heb je een elektronische kraan met Touch bediening dan geeft de LED knop door middel van een gele kleur op je kraan een seintje dat je je filter moet vervangen. Het is daarom handig om de filter timer op je boiler uit te schakelen en we leggen met deze instructie graag uit hoe je dat doet.