3 in 1 kraan

Wanneer je naast koud en warm water ook kokend water uit jouw kraan wil hebben, dan is de 3 in 1 kraan van Franke ideaal en perfect voor jouw situatie. Met de 3 in 1 kokend water kraan heb je een normale kraan met warm en koud water, maar ook binnen een handomdraai een kokend water kraan. Ideaal om snel een kop thee te zetten of voor een snelle start met koken.

Waarom een 3 in 1 kraan van Franke?

Allereerst heeft Franke 3 in 1 kranen die eenvoudig te bedienen zijn. Binnen enkele seconden heb jij jouw kokend water uit de kraan stromen. Dit kan via een handomdraai of een druk op de knop. Daarnaast zijn de kranen van Franke zeer energiezuinig dankzij de aangesloten boiler. Dankzij de filter en het isolatiemateriaal werkt de boiler zeer efficiënt, wat ook zorgt voor een langere levensduur. Met een kraan van Franke kies je voor betaalbaar gemak met de hoogste kwaliteit. Franke heeft twee verschillende series 3 in 1 kokend water kranen, namelijk de Premium3 en Perfect3.

3 in 1 kraan

Premium3 serie met twist bediening

De Premium3 serie beschikt over een mechanische draaiknop, waarbij je op een simpele manier het kokend water uit jouw kraan kan laten stromen. Druk de kokend-water-knop in, draai en het kokend water gaat lopen. De kraan stopt automatisch wanneer je de knop loslaat. Dus naast dat het heel gemakkelijk is, is het ook nog heel veilig voor jou en jouw gezin. De Premium3 serie is in drie verschillende kleuren te verkrijgen, chroom, RVS-look en industrieel zwart.

Perfect3, 3 in 1 kraan met touch bediening

De Perfect kranen van Franke beschikken over een elektronische bediening, het enige verschil met de Premium3 serie. Draai de knop op de gewenste kleur voor de juiste keuze voor water. Het gebruik hierin is uiterst simpel en veilig. Door deze knop is de Touch kraan ook heel geschikt voor meerdere soorten water, zoals bij de 4 in 1, 5 in 1 of de 6 in 1 kranen van Franke. De perfect3 serie is in vijf verschillende kleuren te verkrijgen; chroom, RVS-look en industrieel zwart, koper en goud.

Premium 3 & Perfect3 serie:

 

Koud-warm-kokend

Een 3 in 1 kokend water kraan heeft drie verschillende functies. Allereerst warm en koud water, maar daarnaast komt er ook kokend water uit de kraan. Hiervoor heb je vaak een speciale boiler nodig, zoals bijvoorbeeld de Franke Combi S, Combi X of de Combi XL.

Een 3 in 1 kokend water kraan zorgt voor veel gemak in jouw keuken. Je hoeft niet meer te wachten op kokend water. Hierdoor kan je direct starten met koken of genieten van een kopje thee.

Een kokend water kraan met filter zorgt voor gezuiverd water door alle onzuiverheden uit het water te halen. Dit is beter voor jou, maar ook voor jouw apparatuur wat in aanraking komt met water.