4 in 1 kraan

Wanneer je naast warm, koud én kokend water ook gezuiverd of gekoeld water wilt hebben, zit je bij de 4 in 1 kranen van Franke goed. De 4 in 1 kraan van Franke is in twee verschillende series beschikbaar, de Perfect4 en de Perfect4 Chilled. Beide series maken gebruik van de touchbediening, waardoor in een handomdraai jouw gewenste water uit de kraan stroomt. Beide perfect4 series zijn in vijf verschillende kleuren te verkrijgen; chroom, RVS-look en industrieel zwart, koper en goud.

3 in 1 kraan

Perfect4

De Perfect4 serie heeft het leveren van gefilterd water als vierde functie. Hierdoor is de kraan naast het warm, koud en kokend waterkraan ook een gefilterd waterkraan. Het gezuiverde water is een stuk gezonder is vanwege het verwijderen van alle schadelijke stoffen. Om deze reden zorgt het ook voor een verlenging van de levensduur van verschillende apparaten die in aanraking komen met kraanwater, zoals bijvoorbeeld de koffiemachine, strijkijzer of stoomoven.

Perfect4 serie:

 gefilterd water

Koud-warm-kokend-gefilterd

Perfect4 Chilled, 4 in 1 kraan met gekoeld water

De Perfect4 Chilled serie van Franke heeft als vierde functie dat het gekoeld water levert. In enkele tellen heb jij jouw glas gekoeld water, ideaal voor in de zomer. De temperatuur van het gekoelde water is naar jouw wens in te stellen, van 4 tot 7 graden. Het gekoelde water komt uit een extra boiler, de Chiller. Deze compacte boiler komt naast de normale boiler in het keukenkastje te staan en levert op een duurzame manier jouw gekoelde water. De energiekosten hiervan zijn ongeveer 5 euro per jaar. Naast het gekoelde water heeft deze 4 in 1 kraan ook kokend, warm en koud water.

Perfect4 Chilled serie:

 

Koud-warm-kokend-gekoeld