Gekoeld water kraan

Een zonnige warme dag, hard gewerkt in de tuin of een rondje hardgelopen. Wat smaakt er dan beter dan een fris gekoeld glas water. Dit is allemaal mogelijk met de gekoeld water kraan van Franke. Geniet van de luxe die deze kraan voor jou in petto heeft. Het gekoelde water is naar jouw wens in te stellen, en is daarnaast ook nog zeer duurzaam. De Chiller en de Sparq bieden direct gekoeld of gekoeld en bruisend water. Ze zijn zeer compact en vinden altijd wel een plek in jouw keukenkastje. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer duurzaam en energiezuinig. Verder zijn de gekoelde waterkranen altijd in combinatie met de kokend waterfunctie, waardoor je binnen een paar seconden veilig kan switchen tussen kokend en gekoeld water.

Gekoeld water kraan met Chiller

De Chiller voorziet jou van een perfect glas of karaf gekoeld water. De Chiller kan naast de boiler worden geplaatst. De temperatuur wordt ingesteld naar jouw wens, variërend van 4 tot 7 graden Celcius. Zo heb je jouw gekoelde water kraan aangepast aan het seizoen en jouw persoonlijke wensen. Dankzij het gezuiverde gekoelde water hoef je nooit meer een karaf in de koelkast te zetten, maar tap je zoveel gekoeld water als jij wilt. De Chiller is daarnaast ook nog bijzonder duurzaam, de energiekosten liggen rond de 5 euro per jaar.

Gekoeld water kraan series

Franke heeft voor al jouw wensen een kraan, maar met alle verschillende kraan/boiler combinaties kan dat even zoeken zijn. De gekoeld water kraan is te vinden in de Perfect4 Chilled serie en de Perfect6 serie. In laastgenoemde is de kraan in combinatie met kokend waterkraan, gefilterd waterkraan en bruisend waterkraan.

Perfect4 Chilled:

 

Koud-warm-kokend-gekoeld

Perfect6:

Koud-warm-kokend-gezuiverd-gekoeld-bruisend