Onze Maris boiler

Onze Maris boiler besparen niet alleen water, maar ook ruimte en zijn ook ongelofelijk slim. De temperatuur, en dus het energieverbruik, wordt perfect beheerst door onze vol elektronische thermostaat en hoogwaardige isolatie. Daarnaast passen de kokend waterboilers van Franke perfect in de wensen en eisen van nu. Ze zijn tegenwoordig voorzien van een vakantiestand, ideaal wanneer je voor langere tijd geen gebruik maakt van de Franke boiler en een eco-stand waarmee de boiler in de nacht voor een periode van 6 uur uitschakelt en je dus energie bespaard. Verder is de boiler voorzien van legionellaprotectie. Zo voorkom je dat de kwaliteit van het water en jouw gezondheid in het geding komen. Met de eco-stand waarmee de boiler voor een periode van 6 uur niet opwarmt bespaar je ook nog eens energie.

Wanneer welke set

Iedere thuissituatie en iedere behoefte is anders. Daarom hebben we voor de meest gangbare situaties een oplossing. Bekijk het onderstaande schema bepaal zo welke combinatie het beste bij je past.

Ga je voor:

Maris: voor alleen direct kokend water

Maris + mengset:  voor  direct kokend water en 6,5 liter warm water

Maris + bypass: voor dierct kokend water en onbeperkt warm water

Maris

Onze nieuwe Maris boiler heeft een roestvrij stalen vat en is uitgevoerd met hoogwaardige isolatie en slimme technologie. Met een inhoud van 4 liter heb je 2,5 tot 2,7 liter kokend water direct beschikbaar voor gebruik. Hij is dan ook super zuinig in het gebruik en razendsnel weer op temperatuur en is de perfecte partner voor in de keuken.

1
2
3
4
5
1

Standby gebruik 14W

2

RVS vat

3

Inhoud 4 liter

4

Vermogen 2100W

5

Elekronische thermostaat

Maris + mengset

De Maris + mengset is voor medium gebruikers en levert warm en kokend water en wordt alleen aangesloten op de koud water toevoer. Met deze je beschikking over snel kokend en warm water en is geschikt voor de medium gebruiker

Maris + bypass

De Maris + bypass variant is handig als je behoefte hebt aan onbeperkt warm water, maar weinig ruimte in spoelkast hebt. Voor de aansluiting van deze versie is een warm en koud watervoorziening in je keuken nodig. De Maris boiler wordt via de bypass aangesloten op de warm water toevoer en zorg hiermee dat je nooit warm water te kort hebt. Zo heb je met een kleine boiler veel vermogen.