Franke kokend water kraan

Franke Kokend water kraan logoEen Franke kokend water kraan is niet meer weg te denken uit jouw keuken. Alle Franke systemen geven echt kokend water. Ervaar nu op een veilige en eenvoudige manier het gemak van 100 graden water uit jouw kraan.

Eenvoudig en genieten met de Franke kokend water kraan

Onze kokend water kranen zijn veel meer dan een normale kraan. Maak van jouw kraan je assistent-kok. Binnen een handomdraai heb jij kokend water om te beginnen met het koken van jouw pasta of het blancheren van groente. Ben je klaar met eten? Dan is het schoonmaken van de schalen en messen zo gedaan. Kan je na het eten snel met een kop thee op de bank zitten.

Luxe maar toch besparen?

Dat kan heel gemakkelijk met de Franke kokend water kranen, zeker wanneer je meerdere keren per dag kokend water nodig hebt. Ben jij stiekem die persoon die vanuit zijn CV ketel warm water tapt en dit in de waterkoker doet, en hierna nog in de pan voor een snellere start van het koken. In dat geval gebruik je drie apparaten om kokend water te krijgen, terwijl je met de Franke kokend water kranen maar één apparaat nodig hebt. Naast kokend water haal je namelijk ook warm water uit onze systemen. Onze kokend water systemen zijn zeer efficiënt, zodat er geen water en energie wordt verspild. En dat is wel zo fijn voor de volgende generatie.

Veilig en gemak met jouw Franke kokend water kraan

Ga je voor een Twist of Touch bediening voor jouw kokend water kraan? Bij een twist bediening kies je voor een mechanische druk- en draaibediening. Druk de kokend-waterknop in, draai en het kokend water gaat lopen. Met een Touch bediening ga je voor een gemakkelijke en veilige elektronische bediening voor al jouw wensen in een handomdraai. In beide gevallen bieden we de optimale kindveiligheid. Wanneer je meerdere functies op jouw kraan wilt, is de touch bediening de ideale keuze. Draai de knop op de gewenste kleur voor jouw juiste keuze van het water. Voor welk model je ook kiest, veiligheid staat altijd voorop. De kraan zal altijd stoppen met heet water zodra deze wordt losgelaten. Daarnaast wordt de kraanhals niet te warm door het unieke buis-in-buis systeem. Zo kan je veilig en onbezorgd genieten van jouw kokend water kraan.

De Franke kokend water kraan voor iedere keukenstijl

Wat jouw stijl van keuken ook is, wij hebben een kokend water kraan die past in jouw stijl. We hebben kranen in verschillende soorten mat zwart, chroom, RVS, industrieel goud en industrieel koper. Zo zijn de kokend water kranen van Franke met iedere keuken een match.

Franke kokend water kraan

Duurzaamheid staat centraal bij de Franke kokend water kraan

Duurzaamheid staat centraal, voor jou en jouw apparaten. Daarom zijn onze kranen voorzien van een pro m filter. Hierdoor komt er gezuiverd water uit jouw kraan wat de schadelijke stoffen uit het water haalt. De goede mineralen blijven hierbij behouden, ideaal voor jouw lichaam dus. Dankzij deze filter zal het kokend water systeem minder snel vol lopen met vuil, wat de levensduur verlengd. Daarnaast zullen de apparaten die gebruik maken van het gefilterd kraanwater minder snel last hebben van kalkaanslag. Hierdoor worden ook de levensduur van deze apparaten verlengd. Een gefilterde kokend water kraan zorgt dus voor jouw kokend water systeem, jouw lichaam en alle andere apparaten die in aanraking komen met kraanwater. Ideaal dus!

Franke kokend water kraan series

We hebben verschillende series kokend waterkranen, zo hebben we voor iedere wens een oplossing. Met meer dan 100 kraan/boiler combinaties is het even zoeken naar de juiste kraan. In onze webshop kiest u op basis van behoefte de juiste kraan en boiler. We bieden deze functie ook in combinatie met een gekoeld waterkraan, gezuiverd waterkraan of een bruisend waterkraan. De kokend waterkraan van Franke is in verschillende series te verkrijgen:
3 in 1 kraan (Premium3 & Perfect3 serie)
4 in 1 kraan (Perfect4 & Perfect4 chilled serie)
6 in 1 kraan (Perfect6 serie)

Premium3

Koud-warm-kokend (Mechanische bediening)

Perfect3 

Koud-warm-kokend (elektronische bediening)

Perfect4 

gefilterd water

Koud-warm-kokend-gezuiverd

Perfect4 Chilled:

 

Koud-warm-kokend-gekoeld

Perfect6:

Koud-warm-kokend-gezuiverd-gekoeld-bruisend

Bekijk de Franke kokend water kraan

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

De franke kokend water kraan staat duurzaamheid centraal. De kraan filtert het water, waardoor onzuiverheden uit het water gehaald worden. Hierdoor kan je nog meer genieten van water en wordt de levensduur van apparaten die in aanraking komt met kraanwater verlengd.

De garantie van een Franke kokend water kraan kan oplopen tot 5 jaar. Een kokend watersysteem heeft standaard 2 jaar garantie. Wanneer jij jouw apparaat registreert, loopt de garantie op tot 5 jaar.

Dat kan zeker, we sturen een handleiding mee met gebruiksaanwijzing voor de installatie. Kom je er niet uit, dan helpen we je graag.