Bruisend waterkraan

Sprankelend water kan heerlijk verfrissend zijn. Al sinds het ontstaan van bruisend water in de 18e eeuw is het gekoppeld aan luxe. Met een Franke bruisend waterkraan heb je binnen een handomdraai toegang tot deze luxe. Geen plastic flessen meer, maar gewoon verfrissend en gekoeld uit jouw kraan. De bruisend waterkraan van Franke is altijd in combinatie met de kokend waterkraan, gefilterd waterkraan en gekoeld waterkraan.

Sparq voor jouw bruisend waterkraan

Door middel van de Sparq boiler heeft jouw kraan altijd bruisend water binnen een handomdraai. De compacte unit past gemakkelijk in jouw keukenkastje naast de boiler van de kokend waterkraan. Daarnaast levert de Sparq door de nieuwe Hydronic technologie het gekoelde en bruisende water op een zeer zuinige en efficiënte manier, waardoor het gezuiverd, gekoeld en sprankelend water altijd voor je klaar staat. Door middel van de koolzuurcilinder die in de Sparq aanwezig zit is deze goed voor 100 liter gekoeld sprankelend water. Wanneer de cilinder op is, kan je deze eenvoudig vervangen door een nieuwe koolzuurcilinder uit de webshop.

Duurzame keuze met de bruisend waterkraan

De Sparq unit is zeer compact en past gewoon in het keukenkastje naast de kokend water boiler. Daarnaast levert hij door de nieuwe Hydronic technologie het gekoelde en bruisende water op een zeer zuinige en efficiënte manier, waardoor er altijd gezuiverd, gekoeld en sprankelend water voor je klaar staat.

Luxe, maar toch een duurzame keuze. Wanneer je bruisend water direct uit de kraan haalt, bespaar je enorm veel plastic flessen. Je hoeft namelijk niet meer naar de supermarkt en jouw bruisend water in flessen aan te schaffen. Je hebt vooraan al jouw bruisend water in een handomdraai uit jouw kraan. Scheelt weer tillen en is een stuk beter voor het milieu!

Bruisend waterkraan

Franke Perfect6 serie

Met de Franke Perfect 6 serie heb je binnen een handomdraai kokend, gekoeld, gezuiverd en ook bruisend water. De Perfect6 serie is voorzien van een eenvoudige en veilige elektronische 6 in 1 touch bediening. Hierbij geeft iedere kleur een watersoort aan en stroomt het na een druk op de knop uit de kraan. Zo heb je nog meer luxe voor jouw keukenassistent en heb jij jouw eigen thuisbar waar je echt kan gaan genieten van water. De bruisend waterkraan is enkel in de 6-in-1 serie.

Perfect6:

Koud-warm-kokend-gezuiverd-gekoeld-bruisend