Alles over…

De installatie

Zelf een kokend watersysteem installeren is dat moeilijk? Dat valt bij een Franke reuze mee omdat we een plug & play montage systeem hebben. Dit betekent dat je nauwelijks gereedschap nodig hebt en de montage tijd flink verkort wordt.

M-box

De M-Box is het belangrijkste onderdeel want hierin zijn onder andere de besturing van het systeem, de inlaatcombinatie, mengset voor warm water en de aansluiting van het Franke Pro M filter verwerkt. Hierdoor heb je geen losse onderdelen meer in je keukenkastje en is de installatie door de push fitting montage zonder gereedschap zo gepiept.

We hebben verschillende soorten M-Boxen die horizontaal en verticaal te plaatsen zijn en passen bij de verschillende series Franke kokend water kranen. Naast het besturen en reguleren van het systeem is het de taak van de M-box om naast kokend door bijmenging van koud ook warm ook water te leveren. Daarnaast verdeeld de M-box het water van en naar de verschillende onderdelen, bijvoorbeeld de boiler, chiller of Sparq unit. De M-Box is dus eigenlijk het hart van het systeem en zorgt ervoor dat alles makkelijk samenwerkt.
Wil je weten hoe je een Multi-water systeem moet monteren bekijk dan dit filmpje.

Hulp nodig?

Ben je toch niet zeker van je zaak en wil je dat de installatie door een Franke professional wordt gedaan dan kan dat natuurlijk ook. Franke heeft haar eigen installatie dienst en we komen de set graag voor je monteren. Let op onderstaande basisvoorzieningen moeten dan wel verzorgd zijn.

Wij hanteren verschillende tarieven voor de diverse systemen. Wil je alle spelregels en voorwaarden weten neem dan even contact op met onze klantenservice, we leggen het graag even aan je uit.