Alles over…

Onze filosofie en motivatie

We willen meer van het leven genieten, zijn zelfbewuster en zoeken nieuwe inspiratie om te groeien en om te zijn. Leven in een omgeving waarin alles perfect samenwerkt en het resultaat groter is dan de som der delen, is het streven. Zo kijken we bij Franke naar je keuken en naar je huis. Met frisse ogen kijken naar hetzelfde en ontdekken dat het beter en mooier kan. Dat is wat we doen met onze keukenoplossingen. Op die manier creëren we de beste omgeving ooit. Dat is onze frisse kijk op keukens en kranen.

Voor een mooie wereld

We houden van een mooie wereld vol natuur en schoonheid. Dat is onze design filosofie maar ook de filosofie die we hanteren bij het ontwikkelen, produceren en transporteren van onze producten. Duurzaamheid staat altijd voorop bij de keuzes die we maken. We zijn constant op zoek naar energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen. Functioneel en mooi. Dat doen we samen met onze werknemers, onze partners en onze klanten. Want alleen samen kunnen we de wereld mooier maken.

Genieten van het leven

Een keuken is geen keuken meer. Het is een plek om te relaxen, verhalen te vertellen, te lachen, te feesten, te studeren, stoom af te blazen, en meer. Het is de centrale plek in het huis en dat moet soepel gaan. Dat gebeurt wanneer alles binnen handbereik is, systemen samenwerken, maaltijden moeiteloos bereid kunnen worden en het resultaat er prachtig uitziet. Op souplesse. Pas dan hebben we bereikt wat we willen. Het inspireert ons aan de hand van bestaande en nieuwe behoeftes op zoek te gaan naar nieuw technieken en manieren. Want de keuken is een plek om te genieten van het leven. Onze mult-water systemen zijn daar vanzelfsprekend een integraal onderdeel van.