De keuken wordt meer en meer de centrale plek in het huis. Een ‘tussenhaven’ waar alles gebeurt (en kan gebeuren), waar de hapjes en drankjes worden gemaakt en wordt gepraat en gelachen. Het is de magneet voor huisgenoten en vrienden en familie, om samen te kunnen zijn wie je bent. 

En dat maakt de keuken niet meer de keuken, maar the space to be. 

Tijdens het SieMatic The Space To Be Event Spring Edition laten we samen met onze partners zien hoe je met kleuren, verlichting, design, geluid en goede smaak, van een keuken de perfecte SieMatic ‘space to be’ kunt creëren. Je kunt er bij zijn op 22 mei, bij SieMatic aan het Vondelpark, Hobbemastraat 2 Amsterdam.

Wat kun je verwachten? 

De beste manier om jouw ‘space to be’ te ontdekken is door je onder te laten dompelen in de verschillende stijlen en tijdloze designs van SieMatic en producten en noviteiten van haar partners. Meld je nu aan voor: 

DE INSPIRATIE TOUR  

Een tour door de showroom met professionele begeleiding over de nieuwste keukentrends, de mooiste designs van SieMatic en alle mooie en inspirerende producten en noviteiten van SieMatic, Franke, Arte, Jetstone, Gaggenau en Co van der Horst. Je kunt je inschrijven voor de tour van 11.00, 13.00 of 16.00 uur (ook via live stream te volgen om 16.00 uur)