Franke zwarte kokend water kraan

Een zwarte kokend water kraan is razend populair, en deze populariteit stijgt alsmaar. Niet zo gek, aangezien ze zeer modern en stijlvol over kunnen komen in jouw keuken. Een zwarte kraan is gemakkelijk te combineren met de rest van de keuken. Daarnaast wordt de zwarte de eyecatcher van jouw keuken. Twijfel je nog? Een Franke zwarte kokend water kraan heeft ook nog andere voordelen

Voordelen zwarte kokend water kraan

  • Een zwarte kraan wordt niet snel vies. Je kan nauwelijks vingerafdrukken op de kraan zien, maar ook andere vuiligheden zijn bijna niet zichtbaar op de kraan. Daarnaast is de kraan ook meer krasbestendig
  • In een chaotische keuken kan een zwarte kraan een punt van rust zijn. Keukens zijn drukke ruimtes. Er is altijd wel iets te doen of te zien. Een zwarte  kraan kan hierin een punt van rust zijn.
  • Tegenwoordig hebben we net zo veel zwarte kranen als RVS kranen. Zo kan je uit hetzelfde aanbod kiezen.
  • Franke biedt daarnaast ook verschillende producten aan om een zwarte kraan te combineren. Zo heeft Franke zwarte spoelbakken, afzuigkappen en zeeppompen. Zo combineer je zwart met zwart en maar jij jouw keuken stijlvol.
  • zwarte kokend water kraan

Hoe onderhoud je een zwarte kokend water kraan?

Een zwarte kokend water kraan ziet er na installatie piekfijn uit. Dit wil je uiteraard zo lang mogelijk houden. Daarbij is het van belang dat je jouw kraan goed onderhoudt. Hoe je dat doet? Dat leggen we graag aan je uit. Een zwarte kraan is eenvoudig te reinigen. Zorg ervoor dat je hem niet met harde schuurspons schoonmaakt, maar met een zachte spons of doek. Dit voorkomt krassen op de kraan. Wanneer je dit met een lauw sopje hebt afgedaan, maak de kraan droog met een doek. Het is belangrijk dat je dit regelmatig doet, zo voorkom je kalkaanslag.

Verschillende series

Franke biedt verschillende kokend water kraan series aan, allemaal ook in het zwart. Een Franke kokend water kraan is altijd een 3 in 1 kraan, waarbij koud, warm en kokend water een gegeven is. Een kokend water kraan kan gecombineerd worden met een bruisend waterkraan, gefilterd waterkraan en gekoeld water kraan voor nog meer keukengemak. We bieden hierin twee verschillende soorten zwart, de industrieel zwart, mat zwarte en normaal zwart.

Heb je liever een Franke kokend water kraan in andere kleuren? We bieden onze kokend water kraan ook aan in het koper, goud, RVS en chroom. Zo is er voor iedere keuken een match met een Franke kokend water kraan.