Waarom een Franke multi-water kraan?

Ben je opzoek naar een van de slimste keukenkranen in Nederland? Dan is de keuze voor een Franke multi-water kraan zo gemaakt. We zetten de voordelen graag even voor je op een rijtje:

Alles uit uit 1 kraan

Met de keuze voor een Franke Multi water kraan is er voor elke wens wel een optie. Wil je alleen kokend water of misschien ook gezuiverd, gekoeld water dan kan dat. Of heb je liever ook een fris glas bruisend water het is allemaal mogelijk! Bekijk in de webshop al onze opties.

Zuiver en dat proef je

Al onze systemen hebben een Franke Pro M filter omdat we je het beste water gunnen en je hierdoor langer van je multi-watersysteem kan genieten. Door gebruik van de slimme filter worden nare smaakjes zoals chloor maar ook, pesticiden, medicijnresten en kalk uit het water gezuiverd. De goede mineralen blijven natuurlijk behouden.

Altijd handig

Waarom zou je wachten? Met de multi-water systemen van Franke heb je direct kokend water om te genieten van een kop thee. Ook het bereiden van groente of pasta gaat een stuk sneller. Daarnaast kun je met het ijskoude water je eitje snel laten schrikken en krijg je heerlijke luchtige omeletjes door er bruisend water er aan toe te voegen. Een multi-water kraan van Franke maakt je leven makkelijker.

Wel zo veilig

Met 100° C water uit de kraan is het altijd opletten. De Franke kokend water kranen zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat dit zo goed en zo veilig mogelijk werkt. Met het kindveilig bedieningsmechanisme houd je altijd de controle.

Duurzaam en slim

Al deze luxe en toch duurzaam? De Franke multi-water systemen zijn met deze gedachte ontwikkeld. De energiezuinige boilers verbruiken gemiddeld slechts 0,10 cent per dag. Daarnaast kun je onze slimme Solo S en Combi S liggend en staand plaatsen waardoor je meer kast/lade ruimte over hebt. Ook het kopen van plastic waterflessen met de gezuiverd, gekoeld en bruisend water functie is verleden tijd.