FRANKE IN HET KORT

Wereldwijd is Franke een toonaangevende leverancier van producten en oplossingen voor keukens en badkamers, professionele food services, professionele koffiesystemen en sanitaire ruimten. Zonder het misschien te weten zijn we vaker in je leven dan je denkt.

Het is gemakkelijk om gewoon te zijn, maar voor Franke is gewoon niet goed genoeg: Make it Wonderful in alles wat we doen. Wanneer systemen samen-werken, maaltijden moeiteloos bereid worden, alles binnen handbereik is, het resultaat er prachtig uitziet en mensen blij maakt; dat zijn de Moments of Wonder waar Franke naar streeft.

Een goede keus

5 jaar all-in garantie
We staan achter de kwaliteit van onze multi-
water kranen en bieden daarom bij registratie en tijdig vervangen van de filter 5 jaar all-in garantie. Zo kun je onbezorgd genieten van je favoriete water direct uit de kraan.

Gezond & Lekker
We houden van een goed maar ook gezond leven. Aangezien de mens voor een groot gedeelte uit water bestaat, is water drinken gezond. Het leidingwater in Nederland is van goede kwaliteit, maar je gunt jezelf de beste kwaliteit. Franke zuivert het speciaal water door middel van het Pro M filter en haalt hiermee een aantal onzuiverheden zoals hormonen, pesticiden en medicijnresten uit het water. Door het DuoBlend systeem behouden we de belangrijkste en smaakvolle mineralen in het water. Zo kun je onbezorgd genieten van gezond en lekker water!

Veilig
Met 100 graden water uit de kraan is het altijd opletten. De Franke kokend water kranen zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat dit zo goed en zo veilig mogelijk werkt. Met het kindveilig bedieningsmechanisme houd je altijd de controle. Ook heeft het systeem beschikking over een vakantie-stand met legionella protectie, wel zo veilig.

Betaalbaar gemak
Kies je voor Franke dan kies je voor meer met minder. Waar voorheen verschillende apparaten en kranen nodig waren voor dezelfde functionaliteiten, kan dit nu met één kraan. Slim, met een simpele handbeweging tap je net zo eenvoudig koud, warm, kokend, gezuiverd, gekoeld of sprankelend water. Zonder nadenken. Heel gemakkelijk. Gewoon, op gevoel. Franke is prestige en comfort, maar wel betaalbaar. 

Energie
De boilers van Franke zijn energiezuinig en verbruiken gemiddeld slechts 0,10 cent per dag. Dit komt door het gebruik van  hoogwaardige isolatiematerialen zoals Aerogel. Deze isolatietechniek zorgt voor een laag energieverlies en dus een zuinig apparaat. Daarnaast blijft de boiler goed onderhouden door de standaard meegeleverde Pro M filter. Zo ontstaat er geen vervuiling en blijft de boiler efficiënt werken met een langere levensduur.

Terug naar boven